Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Eenvoudige Tips Voor Een Perfecte Base Make-Up!

Eenvoudige Tips Voor Een Perfecte Base Make-Up!

MY secrets for flawless, long lasting base makeup ✨

Eenvoudige Tips Voor Een Perfecte Base Make-Up!

My Secrets For Flawless, Long Lasting Base Makeup ✨

Keywords searched by users: base make up Makeup base la gì, Water Make up Base là gì, Makeup Primer là gì, Base và foundation khác nhau, Liquid Foundation, Kem lót make up Base, Liquid Foundation la gì, Primer tiếng Anh là gì

Make-up base, ook wel bekend als de basis voor make-up, is een essentieel product in elke cosmetische routine. Het wordt vaak verward met een make-upprimer, maar er is een duidelijk verschil tussen de twee. In dit artikel zullen we dieper ingaan op base make-up, inclusief het verschil met een primer, hoe je het gebruikt, de verschillende soorten die beschikbaar zijn, hoe je de juiste kiest voor je huidtype, de voordelen van het gebruik ervan, en mogelijke alternatieven. Laten we beginnen!

Wat is een make-upbasis en hoe verschilt het van Primer?

Een make-upbasis is een product dat wordt aangebracht voordat je make-up op je gezicht aanbrengt. Het is ontworpen om de huid voor te bereiden op make-upapplicatie door de textuur van de huid glad te maken, poriën te verkleinen en de make-up langer te laten zitten. Het fungeert ook als een beschermende laag tussen de huid en de make-up, waardoor de poriën niet verstopt raken en irritatie wordt verminderd.

Een make-upprimer daarentegen is een product dat hoort bij de laatste stap van de huidverzorgingsroutine en de eerste stap van de make-uproutine. Het wordt gebruikt om de huid voor te bereiden op make-up door een gladde basis te creëren en de houdbaarheid van de make-up te verbeteren. Primaire functie is om de make-up langer te laten zitten en de huid te beschermen tegen het binnendringen van make-up.

Hoe gebruik je een make-upbasis?

Het gebruik van een make-upbasis is eenvoudig en kan worden opgenomen in je dagelijkse make-uproutine. Volg deze eenvoudige stappen om een make-upbasis correct aan te brengen:

Stap 1: Begin met een gereinigd en gehydrateerd gezicht. Zorg ervoor dat je een vochtinbrengende crème hebt aangebracht voordat je begint met de make-upbasis.

Stap 2: Neem een kleine hoeveelheid make-upbasis op je vingertoppen of een make-upkwast.

Stap 3: Breng de make-upbasis aan op je gezicht en masseer het zachtjes in je huid. Vergeet de nek niet!

Stap 4: Laat de make-upbasis enkele minuten intrekken voordat je doorgaat met het aanbrengen van foundation of andere make-upproducten.

Opmerking: Het is belangrijk om de juiste make-upbasis voor jouw huidtype te kiezen. Hier komen we later in het artikel op terug.

Welke soorten make-upbases zijn er?

Er zijn verschillende soorten make-upbases beschikbaar, elk ontworpen om aan verschillende behoeften en huidtypes te voldoen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten make-upbases:

1. Vloeibare make-upbasis: Dit is een veelvoorkomend type make-upbasis dat een vloeibare textuur heeft. Het is gemakkelijk aan te brengen en laat de huid er glad en stralend uitzien.

2. Crème make-upbasis: Dit type make-upbasis heeft een dikkere textuur en is geschikt voor mensen met een droge huid. Het biedt extra hydratatie en zorgt voor een gladde afwerking.

3. Poeder make-upbasis: Dit type make-upbasis heeft een poederachtige textuur en is ideaal voor mensen met een vettige huid. Het helpt de olieproductie te verminderen en zorgt voor een matte finish.

4. Kleurcorrigerende make-upbasis: Dit type make-upbasis is speciaal ontworpen om huidproblemen zoals roodheid, verkleuring of donkere kringen te corrigeren. Het bevat vaak gekleurde pigmenten die oneffenheden op de huid neutraliseren.

Hoe kies je de juiste make-upbasis voor je huidtype?

Het kiezen van de juiste make-upbasis voor je huidtype is essentieel om de gewenste resultaten te bereiken en je make-up er natuurlijk uit te laten zien. Hier zijn enkele tips om je te helpen de juiste make-upbasis te kiezen:

1. Voor een droge huid: Kies een crème make-upbasis met hydraterende eigenschappen om je huid te voeden en te hydrateren.

2. Voor een vette huid: Kies een poeder make-upbasis of een olievrije vloeibare make-upbasis om de glans te verminderen en de huid mat te houden.

3. Voor een gecombineerde huid: Kies een lichtgewicht vloeibare make-upbasis die zowel een matte finish biedt voor de vette delen van je huid als hydraterende eigenschappen heeft voor de droge delen van je huid.

4. Voor een gevoelige huid: Kies een make-upbasis die hypoallergeen en vrij van irriterende ingrediënten is. Overweeg ook een kleurcorrigerende make-upbasis om roodheid te verminderen.

5. Voor een ouder wordende huid: Kies een make-upbasis met anti-aging eigenschappen zoals hydratatie en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Vertrouw altijd op persoonlijke voorkeur en experimenteer met verschillende producten om te zien welke het beste werken voor jouw huid.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een make-upbasis?

Het gebruik van een make-upbasis heeft verschillende voordelen die de moeite waard zijn om te overwegen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Verlengde houdbaarheid: Door een make-upbasis aan te brengen, blijft je make-up langer zitten en vervaagt het minder gedurende de dag. Dit is vooral handig als je van plan bent om de hele dag op pad te zijn of als je make-up er fris uit wilt laten zien voor een speciale gelegenheid.

2. Gladdere textuur: Een make-upbasis helpt de huidtextuur te egaliseren en zorgt voor een gladdere make-upapplicatie. Dit resulteert in een gelijkmatig uitziende huid en een vlekkeloze make-uplook.

3. Minimaliseert poriën: Make-upbasis kan helpen om grote poriën te verkleinen en het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Dit creëert een egaler canvas voor je make-up.

4. Beschermt de huid: Een make-upbasis fungeert als een barrière tussen de huid en de make-up, waardoor de poriën niet verstopt raken en irritatie wordt verminderd. Het kan ook helpen om de huid te beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren, zoals vervuiling en UV-stralen.

5. Verbetert de make-upapplicatie: Met een make-upbasis als basis kan je make-up gemakkelijker worden aangebracht en gelijkmatig worden verdeeld. Dit maakt het creëren van complexere looks eenvoudiger en helpt je make-up er professioneler uit te laten zien.

Zijn er alternatieven voor make-upbasis?

Hoewel make-upbasis een populair product is, zijn er wel alternatieven beschikbaar als je er geen wilt gebruiken of als je er niet de juiste hebt. Hier zijn enkele alternatieven voor make-upbasis:

1. Primer: Hoewel make-upbasis en primer verschillende producten zijn, kan primer ook fungeren als een basis voor make-up. Het helpt de houdbaarheid van make-up te verlengen en zorgt voor een gladdere en egalere huidtextuur.

2. Dagcrème: Als je geen make-upbasis bij de hand hebt, kan je dagcrème dienen als een alternatief. Breng een dunne laag aan op je gezicht en laat het enkele minuten intrekken voordat je doorgaat met het aanbrengen van make-up.

3. Gezichtsolie: Gezichtsoliën kunnen ook fungeren als een alternatieve basis voor make-up. Breng een paar druppels olie aan op je gezicht en laat het intrekken voordat je met je make-uproutine begint.

4. Hydraterende mist: Een hydraterende mist kan de huid hydrateren en voorbereiden op make-up. Spuit het op je gezicht en laat het even drogen voordat je verder gaat.

Het belangrijkste is om een product te kiezen dat het beste bij je huid past en je make-up er mooi uit laat zien.

In conclusie, een make-upbasis is een essentieel onderdeel van elke make-uproutine. Het verschilt van een primer doordat het de huid voorbereidt op make-up en als een beschermende laag fungeert. Door het gebruik van een make-upbasis kan je genieten van voordelen zoals verlengde houdbaarheid, een gladdere textuur, verminderde poriën, bescherming van de huid en verbeterde make-upapplicatie. Vergeet niet de juiste make-upbasis voor jouw huidtype te kiezen en experimenteer met verschillende producten om te zien welke het beste werkt voor jou. Als je geen make-upbasis hebt, zijn er ook alternatieve producten beschikbaar die dezelfde functie kunnen vervullen.

Categories: Update 14 Base Make Up

MY secrets for flawless, long lasting base makeup ✨
MY secrets for flawless, long lasting base makeup ✨

Makeup Base La Gì

Makeup Base La Gì: Een Complete Gids

Introductie

Make-up is een geliefde bezigheid voor veel mensen over de hele wereld. Het helpt ons ons beste gezicht naar voren te brengen en ons zelfvertrouwen te vergroten. Een belangrijk onderdeel van een perfecte make-uplook is het gebruik van een make-upbasis. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het concept van een make-upbasis, de verschillen tussen een make-upbasis en een primer, en hoe je een make-upbasis kunt gebruiken om een vlekkeloos resultaat te bereiken.

Wat is een make-upbasis?

Een make-upbasis, ook bekend als een primer, is een product dat wordt aangebracht vóór de eigenlijke make-up om een egale basis te creëren. Het is ontworpen om de huid te beschermen, de poriën te verkleinen, de textuur van de huid te verbeteren en de make-up langer te laten zitten. Een goede make-upbasis bereidt de huid voor op de rest van de make-up, waardoor een vlekkeloze en uniforme teint ontstaat.

Verschillen tussen een make-upbasis en een primer

Hoewel de termen “make-upbasis” en “primer” soms door elkaar worden gebruikt, zijn er enkele verschillen tussen de twee. Een make-upbasis bevat meestal vochtinbrengende bestanddelen die helpen om de huid te hydrateren en glad te maken. Het helpt om de huid voor te bereiden op make-up en zorgt ervoor dat de make-up langer blijft zitten. Daarentegen is een primer voornamelijk ontworpen om de zichtbaarheid van poriën en fijne lijntjes te verminderen en om de huidtextuur te verbeteren. Een primer creëert een egale basis voor het aanbrengen van make-up en zorgt ervoor dat de make-up langer meegaat.

Hoe gebruik je een make-upbasis?

Het gebruik van een make-upbasis is eenvoudig en kan de hele make-uproutine verbeteren. Hier zijn de stappen om een make-upbasis correct aan te brengen:

Stap 1: Reinig je gezicht grondig en breng je gebruikelijke moisturizer aan.

Stap 2: Neem een kleine hoeveelheid make-upbasis op je vingertoppen of een make-upkwast.

Stap 3: Begin in het midden van je gezicht en werk naar buiten toe. Verdeel de make-upbasis gelijkmatig over je gezicht, inclusief de neus, kin, voorhoofd en wangen.

Stap 4: Wrijf de make-upbasis voorzichtig in de huid met je vingertoppen of een make-upkwast. Zorg ervoor dat je geen plekken overslaat, vooral rond de neus en de ogen.

Stap 5: Laat de make-upbasis enkele minuten intrekken voordat je verder gaat met de rest van je make-uproutine.

FAQs

1. Waarom moet ik een make-upbasis gebruiken?

Een make-upbasis helpt bij het creëren van een egale huidtextuur, vermindert de zichtbaarheid van poriën en fijne lijntjes, en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Het is een essentieel product voor mensen die een vlekkeloze make-uplook willen bereiken.

2. Kan ik een make-upbasis gebruiken zonder foundation?

Ja, je kunt een make-upbasis gebruiken zonder foundation. Een make-upbasis op zichzelf kan helpen om de huidtextuur te verbeteren en de poriën te verkleinen. Het kan ook een lichte dekking bieden en de huid er stralender laten uitzien, zelfs zonder foundation.

3. Kan ik een make-upbasis gebruiken als ik een vette huid heb?

Ja, er zijn speciale make-upbasissen verkrijgbaar voor mensen met een vette huid. Deze basissen hebben vaak een matterende werking en helpen overtollige olie te absorberen, waardoor de huid er minder glimmend uitziet. Kies een make-upbasis die specifiek geschikt is voor jouw huidtype voor de beste resultaten.

Conclusie

Een make-upbasis is een essentieel product voor een vlekkeloze make-uplook. Het helpt om de huidtextuur te verbeteren, de poriën te verkleinen en de make-up langer te laten zitten. Het verschilt van een primer, die zich voornamelijk richt op het minimaliseren van de zichtbaarheid van poriën en het verbeteren van de huidtextuur. Door de juiste make-upbasis te kiezen en deze correct aan te brengen, kun je een perfecte basis leggen voor je make-up en een langdurige, stralende look creëren.

Referentiematerialen:
– Make-up base khác gì với Primer
– Phân Biệt Kem Lót Makeup Base Và Primer, Và Cách Sử …
– Make up base là gì? Phân biệt make up base và primer
– Menard TK Make Up Base (giàu ẩm)
– Kem lót trang điểm Gongjinhyang Mi Essential Makeup …
– KEM LÓT – MAKEUP BASE – Mỹ phẩm Hàn Quốc Hải Phòng

Water Make Up Base Là Gì

Water Make up Base là gì: Een diepgaande handleiding

Introductie

Water Make up Base is een term die steeds vaker wordt gebruikt in de wereld van make-up. Maar wat betekent het eigenlijk? In dit artikel zullen we de betekenis van Water Make up Base verkennen, zijn doel en hoe het verschilt van andere make-upproducten. We zullen ook ingaan op het belang van het gebruik van Water Make up Base en hoe je het correct kunt aanbrengen. Laten we zonder vertraging beginnen!

Wat is Water Make up Base?

Water Make up Base, ook wel bekend als make-upprimer of Foundation Primer, is een product dat wordt gebruikt als basis voor make-up. Het wordt aangebracht vóór de foundation om de houdbaarheid van de make-up te verlengen en ervoor te zorgen dat de make-up langer op zijn plaats blijft zitten. In tegenstelling tot traditionele make-upproducten is Water Make up Base meestal op waterbasis en bevat het ingrediënten die de huid hydrateren en beschermen.

Wat is het verschil tussen Water Make up Base en Primer?

Het is belangrijk om het verschil te begrijpen tussen Water Make up Base en een primer, aangezien deze termen vaak door elkaar worden gebruikt. Hoewel de functie van beide producten vergelijkbaar is, zijn er enkele verschillen tussen hen.

Water Make up Base is specifiek ontworpen om de huid te hydrateren en een glad oppervlak te creëren voor de make-up. Het wordt vaak gebruikt om de huidtextuur te egaliseren en de poriën te verfijnen. Aan de andere kant is primer gericht op het verlengen van de houdbaarheid van de make-up en het minimaliseren van eventuele onvolkomenheden. Een primer kan ook helpen om overtollige olie te absorberen en de huid mat te houden.

Beide producten kunnen echter in combinatie worden gebruikt om optimaal resultaat te bereiken. Het gebruik van Water Make up Base als eerste laag gevolgd door het aanbrengen van een primer kan helpen bij het creëren van een vlekkeloze make-uplook die de hele dag meegaat.

Waarom is Water Make up Base belangrijk?

Water Make up Base speelt een cruciale rol bij het creëren van een perfecte make-uplook. Hier zijn enkele redenen waarom het gebruik van Water Make up Base belangrijk is:

1. Verlengt de houdbaarheid: Water Make up Base fungeert als een barrière tussen je huid en de make-up, waardoor de make-up langer meegaat zonder uit te lopen of te vervagen. Dit is vooral handig tijdens lange evenementen of warme dagen.

2. Egaliseert de huidtextuur: Door het aanbrengen van Water Make up Base kunnen oneffenheden zoals fijne lijntjes, poriën en littekens worden verminderd, waardoor een egale huidtextuur wordt gecreëerd.

3. Hydrateert de huid: Veel Water Make up Bases bevatten vochtinbrengende ingrediënten die de huid hydrateren en zorgen voor een gezonde gloed. Dit is vooral gunstig voor mensen met een droge huid.

4. Beschermt de huid: Water Make up Base kan ook fungeren als een beschermende laag voor de huid, waardoor schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen en vervuiling, worden verminderd.

Hoe breng je Water Make up Base correct aan?

Nu je de voordelen van Water Make up Base kent, is het tijd om te leren hoe je het correct kunt aanbrengen. Volg deze stappen voor een vlekkeloze make-upapplicatie:

Stap 1: Reinig en hydrateer je gezicht grondig voordat je Water Make up Base aanbrengt. Dit zorgt ervoor dat je huid schoon en gehydrateerd is voordat je met de make-up begint.

Stap 2: Breng een kleine hoeveelheid Water Make up Base aan op je vingertoppen. Begin met een kleine hoeveelheid en voeg indien nodig meer toe.

Stap 3: Verspreid de Water Make up Base gelijkmatig over je gezicht. Masseer het product zachtjes in je huid met ronddraaiende bewegingen om ervoor te zorgen dat het volledig is opgenomen.

Stap 4: Wacht een paar minuten voordat je de volgende laag make-up aanbrengt. Dit geeft de Water Make up Base de tijd om volledig op te drogen en een stevige basis te vormen voor je foundation en andere make-upproducten.

Stap 5: Breng je favoriete foundation aan over de Water Make up Base om je make-uplook compleet te maken. Je zult merken dat je foundation gelijkmatiger wordt aangebracht en langer blijft zitten.

FAQ

1. Wat is het verschil tussen Water Make up Base en een moisturizer?

Water Make up Base is specifiek ontworpen om te fungeren als een basis voor make-up, terwijl moisturizers bedoeld zijn om de huid te hydrateren en te voeden. Hoewel beide producten de huid kunnen hydrateren, bevatten Water Make up Bases meestal extra ingrediënten die helpen bij het creëren van een glad oppervlak voor de make-up.

2. Kan ik Water Make up Base gebruiken zonder foundation?

Ja, je kunt Water Make up Base zelfstandig gebruiken om je huidtextuur te egaliseren en eventuele glans te verminderen. Het zal helpen om je huid te laten stralen zonder dat je foundation nodig hebt.

3. Kan Water Make up Base geschikt zijn voor alle huidtypes?

Ja, Water Make up Base kan geschikt zijn voor alle huidtypes, maar het is belangrijk om een formule te kiezen die past bij jouw specifieke huidbehoeften. Mensen met een droge huid kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een Water Make up Base die extra hydratatie biedt, terwijl mensen met een vette huid een formule kunnen kiezen die helpt de olieproductie onder controle te houden.

Conclusie

Water Make up Base is een essentieel onderdeel geworden van de dagelijkse make-uproutine. Het helpt om de houdbaarheid te verlengen, de huidtextuur te egaliseren, de huid te hydrateren en te beschermen. Door Water Make up Base op de juiste manier aan te brengen, kun je genieten van een vlekkeloze make-uplook die de hele dag meegaat. Kies een Water Make up Base die past bij jouw huidtype en geniet van alle voordelen die het te bieden heeft!

Makeup Primer Là Gì

Make-up Primer: Wat is het en hoe gebruik je het?

Het gebruik van make-up primer is de laatste jaren steeds populairder geworden, vooral onder make-up liefhebbers. Maar wat is make-up primer eigenlijk en waarom is het belangrijk voor je make-uproutine? In dit artikel zullen we in detail ingaan op het onderwerp make-up primer en alle belangrijke aspecten ervan bespreken.

Wat is make-up primer?
Make-up primer is een product dat wordt gebruikt als basis voor je make-up. Het wordt meestal aangebracht op het gezicht vóór het gebruik van foundation, concealer, poeder en andere make-upproducten. De belangrijkste functie van een primer is om een gladde en egale basis te creëren voor je make-up, waardoor je make-up langer blijft zitten en er beter uitziet.

De voordelen van make-up primer
1. Verlengt de levensduur van je make-up: Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van make-up primer is dat het de levensduur van je make-up verlengt. Een primer vormt een barrière tussen je huid en je make-up, waardoor de kans op vlekken, vervaging en het uitlopen van je make-up wordt verminderd.

2. Maakt de huid gladder: Make-up primer helpt bij het egaliseren van de textuur van je huid door het opvullen van fijne lijntjes en poriën. Hierdoor krijg je een gladdere huid en een gelijkmatigere make-upapplicatie.

3. Vermindert glans: Als je last hebt van een vette huid of glans op bepaalde gebieden van je gezicht, kan make-up primer helpen om de glans te verminderen. Veel primers hebben een matterende werking, waardoor je een langdurigere matte finish kunt bereiken.

4. Hydrateert de huid: Sommige make-up primers zijn speciaal ontwikkeld om de huid te hydrateren en te voeden. Deze primers bevatten vaak hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur en glycerine, die helpen om de huid zacht en gehydrateerd te houden gedurende de dag.

Hoe gebruik je make-up primer?
Het gebruik van make-up primer is eenvoudig en kan worden opgenomen in je dagelijkse make-uproutine. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

Stap 1: Reinig je gezicht grondig met een milde reiniger en dep het droog.

Stap 2: Breng een kleine hoeveelheid primer aan op je vingers. Je hebt meestal maar een erwtengrootte hoeveelheid nodig voor je hele gezicht.

Stap 3: Verdeel de primer gelijkmatig over je gezicht door zachte, deppende bewegingen te maken. Focus op gebieden met grove poriën, fijne lijntjes en andere textuurproblemen.

Stap 4: Wacht even tot de primer is opgedroogd en geabsorbeerd door de huid voordat je verder gaat met het aanbrengen van je foundation en andere make-upproducten.

Veelvoorkomende vragen over make-up primer

Q: Kan ik make-up primer gebruiken op een vette huid?
A: Ja, absoluut! Er zijn primers speciaal ontwikkeld voor vette huidtypes. Kies een primer met een matterende formule en olievrije ingrediënten om overtollige glans te controleren en je make-up langer mooi te houden.

Q: Kan make-up primer mijn poriën verstoppen?
A: Hoewel sommige primers siliconen bevatten, wat soms kan leiden tot het verstoppen van poriën, zijn er tegenwoordig ook primers verkrijgbaar die poreus zijn en de poriën niet verstoppen. Kies een primer die geschikt is voor jouw huidtype en vermijd het gebruik van te veel product om verstopping te voorkomen.

Q: Kan ik make-up primer gebruiken zonder foundation?
A: Ja, je kunt een primer gebruiken zonder foundation als je alleen op zoek bent naar een gladdere huidtextuur en het verlengen van de levensduur van je make-up. Een primer kan ook op zichzelf worden gebruikt voor een natuurlijke look.

Q: Hoe vaak moet ik make-up primer gebruiken?
A: Het hangt af van je persoonlijke voorkeur en de gelegenheid. Je kunt make-up primer dagelijks gebruiken als onderdeel van je make-uproutine. Als je een speciale gelegenheid hebt of je make-up er extra vlekkeloos uit wilt laten zien, is het gebruik van een primer zeker aan te raden.

Conclusie
Make-up primer is een essentieel product voor een professionele en duurzame make-uplook. Het zorgt voor een gladde en egale basis, vermindert de glans en verlengt de levensduur van je make-up. Door het toevoegen van make-up primer aan je dagelijkse routine, kun je genieten van een evenwichtige en vlekkeloze make-up gedurende de hele dag. Kies de juiste primer die past bij jouw huidtype en behoeften, en geniet van de voordelen die het biedt voor je make-up.

Verzamelen 7 base make up

Menard Tk Make Up Base (Giàu Ẩm) Trang Điểm Tự Nhiên, Trẻ Trung - Menard  Việt Nam
Menard Tk Make Up Base (Giàu Ẩm) Trang Điểm Tự Nhiên, Trẻ Trung – Menard Việt Nam
Mua Kem Lót 4 Trong 1 Innisfree Mineral Make Up Base Spf30/Pa++ ...
Mua Kem Lót 4 Trong 1 Innisfree Mineral Make Up Base Spf30/Pa++ …
Kem Lót Air Cotton Make Up Base Spf30 Pa++ The Face Shop (35G) -  Thefaceshop360
Kem Lót Air Cotton Make Up Base Spf30 Pa++ The Face Shop (35G) – Thefaceshop360
Kem Lót Air Cotton Make Up Base Spf30 Pa++ The Face Shop (35G) -  Thefaceshop360
Kem Lót Air Cotton Make Up Base Spf30 Pa++ The Face Shop (35G) – Thefaceshop360
Base Makeup Routine Of Ur Dreams - Youtube
Base Makeup Routine Of Ur Dreams – Youtube

See more here: sayngon.com

Learn more about the topic base make up.

See more: sayngon.com/category/voorpagina

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *