Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Maak Je Een Prive Verhaal Op Snap? Ontdek De Stappen!

Hoe Maak Je Een Prive Verhaal Op Snap? Ontdek De Stappen!

10 snapchat hacks || Flore

Hoe Maak Je Een Prive Verhaal Op Snap? Ontdek De Stappen!

10 Snapchat Hacks || Flore

Keywords searched by users: hoe maak je een prive verhaal op snap hoe kunnen mensen je privé verhaal joinen, privé verhaal snapchat namen, privé verhaal namen nederlands, privé verhaal delen snapchat, uit privé verhaal gaan snapchat, hoe kun je zien of je in iemands privé verhaal zit, wat is een gedeeld verhaal snapchat, privé verhaal namen grappig

Hoe maak je een privé verhaal op Snapchat?

Om een privé verhaal op Snapchat te maken, volg je de onderstaande stappen:

Stap 1: Open de Snapchat-app

Start door de Snapchat-app op je smartphone te openen. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je account.

Stap 2: Navigeer naar ‘Mijn Verhalen’

Veeg naar rechts op het camerascherm om naar het ‘Mijn Verhalen’-tabblad te gaan. Hier zie je al je verhalen.

Stap 3: Maak een nieuw verhaal aan

Tik op het ‘+’-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm om een nieuw verhaal aan te maken. Er verschijnt een pop-upmenu met verschillende opties. Selecteer ‘Prive verhaal’.

Stap 4: Voeg vrienden toe aan je privé verhaal

Tik op de optie ‘Vrienden toevoegen’ om vrienden aan je privé verhaal toe te voegen. Je kunt één voor één vrienden selecteren uit je contactenlijst of je kunt de zoekbalk gebruiken om specifieke vrienden op te zoeken. Tik op de naam van een vriend om ze aan je privé verhaal toe te voegen.

Stap 5: Voeg foto’s of video’s toe aan je verhaal

Je kunt nu foto’s of video’s aan je privé verhaal toevoegen. Om dit te doen, tik je op de ronde cameraknop om een foto te maken of houd je de cameraknop ingedrukt om een video op te nemen. Je kunt ook foto’s of video’s uit je fotogalerij selecteren door op het symbool van het fotoboek in de linker benedenhoek van het scherm te tikken.

Stap 6: Stuur je privé verhaal

Nadat je foto’s of video’s hebt toegevoegd, tik je op de knop ‘Sturen naar’ om je privé verhaal te versturen. Je vrienden zullen het verhaal ontvangen en kunnen het bekijken zolang het beschikbaar is.

Wat is een privé verhaal op Snapchat?

Een privé verhaal op Snapchat is een verhaal dat je kunt delen met een selecte groep vrienden. In tegenstelling tot reguliere verhalen, waarbij iedereen op je vriendenlijst ze kan bekijken, kun je met een privé verhaal specifieke vrienden kiezen die toegang hebben tot het verhaal. Dit is handig als je bepaalde foto’s of video’s alleen met een beperkt aantal mensen wilt delen.

Als je een privé verhaal bekijkt, zal het eruit zien als een normaal Snapchat verhaal. Je kunt doorheen de foto’s en video’s swipen zoals je gewend bent. De enige verschil is dat alleen de vrienden die zijn toegevoegd aan het privé verhaal, het kunnen zien.

Hoe voeg je vrienden toe aan een privé verhaal op Snapchat?

Om vrienden toe te voegen aan een privé verhaal op Snapchat, volg je deze stappen:

Stap 1: Maak een privé verhaal aan

Volg de bovenstaande stappen om een privé verhaal aan te maken.

Stap 2: Tik op ‘Vrienden toevoegen’

Na het aanmaken van je privé verhaal krijg je de mogelijkheid om vrienden toe te voegen. Tik op de optie ‘Vrienden toevoegen’ om verder te gaan.

Stap 3: Selecteer vrienden

Op het volgende scherm kun je vrienden toevoegen aan je privé verhaal. Tik op de namen van de vrienden die je wilt toevoegen en ze worden automatisch aan je privé verhaal toegevoegd.

Als je de vriendenlijst wilt doorzoeken, kun je de zoekbalk bovenaan het scherm gebruiken. Typ gewoon de naam van de vriend die je wilt toevoegen en Snapchat zal overeenkomende resultaten weergeven.

Je kunt zoveel vrienden aan je privé verhaal toevoegen als je wilt. Als je klaar bent met het selecteren van vrienden, tik je op de knop ‘Gereed’ om door te gaan.

Hoe bekijk je een privé verhaal op Snapchat?

Om een privé verhaal van een vriend te bekijken op Snapchat, volg je deze stappen:

Stap 1: Open Chat

Start door de Snapchat-app op je smartphone te openen en ga naar het tabblad ‘Chat’. Hier zie je al je chats en verhalen.

Stap 2: Zoek het privé verhaal

Zoek het privé verhaal dat je wilt bekijken in de lijst met contacten op het chat tabblad. Het privé verhaal wordt weergegeven als een cirkelvormig pictogram naast de naam van je vriend.

Stap 3: Bekijk het verhaal

Tik op het privé verhaal om het te bekijken. Het verhaal zal op volledig scherm worden weergegeven en je kunt door de foto’s en video’s swipen om ze te bekijken.

Je kunt ook reageren op een privé verhaal door een chatbericht te sturen of een foto/video-bericht te maken. Dit is een leuke manier om met je vrienden te communiceren en je gedachten over het verhaal te delen.

Hoe verberg je de locatie van een vriend op de Snap Kaart in een privé verhaal?

Als je niet wilt dat je locatie wordt weergegeven op de Snap kaart in een privé verhaal, kun je de volgende stappen volgen om dit te verbergen:

Stap 1: Open de Snap Map

Open de Snapchat-app en veeg omlaag op het camerascherm om de Snap Map te openen. Dit is de kaartweergave waarop je vrienden hun locatie delen.

Stap 2: Ga naar Ghost Mode

Tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot de Snap Map-instellingen. Zoek de optie ‘Doorgedraaide modus’ en schakel deze in.

In Ghost-modus wordt je locatie niet weergegeven op de Snap Kaart en je vrienden kunnen je niet volgen. Hierdoor kunnen je vrienden je locatie niet zien als je een privé verhaal aan het bekijken bent.

Hoe reageer je op een privé verhaal op Snapchat?

Om te reageren op een privé verhaal op Snapchat, kun je de volgende stappen volgen:

Stap 1: Bekijk het privé verhaal

Open de Snapchat-app en ga naar het chat tabblad. Zoek het privé verhaal dat je wilt bekijken en tik erop om het te openen.

Stap 2: Stuur een chatbericht

Als je wilt reageren op het privé verhaal, tik je op het chatpictogram onder aan het scherm. Hierdoor wordt het toetsenbord geopend en kun je een chatbericht typen.

Tik op de verzendknop om je reactie naar je vriend te sturen. Ze zullen je bericht ontvangen en kunnen erop reageren.

Je kunt ook een foto/video-bericht sturen als reactie op het privé verhaal. Tik gewoon op het camerapictogram naast het chatpictogram en neem een foto of video op. Je hebt de mogelijkheid om tekst, emoji’s en tekeningen toe te voegen aan je foto/video-bericht.

Hoe worden privé verhalen weergegeven in de Snapchat-app?

Privé verhalen worden weergegeven in het ‘Mijn Verhalen’-tabblad van de Snapchat-app. Ze verschijnen als cirkelvormige pictogrammen met het profielfoto van de vriend die het verhaal heeft gemaakt.

Om een privé verhaal te bekijken, tik je gewoon op het betreffende pictogram. Het verhaal zal op volledig scherm worden weergegeven en je kunt door de foto’s en video’s swipen om ze te bekijken.

Hoe voeg je een verhaal toe aan je openbare profiel op Snapchat?

Als je wilt dat een verhaal zichtbaar is voor al je vrienden op Snapchat en op je openbare profiel, volg dan deze stappen:

Stap 1: Maak een nieuw verhaal aan

Open de Snapchat-app en veeg naar rechts op het camerascherm om naar het ‘Mijn Verhalen’-tabblad te gaan. Tik op het ‘+’-pictogram om een nieuw verhaal aan te maken.

Stap 2: Selecteer je vrienden

Tik op de optie ‘Vrienden toevoegen’ en selecteer vervolgens de vrienden die je aan je verhaal wilt toevoegen. Je kunt meerdere vrienden selecteren door op hun namen te tikken.

Stap 3: Voeg foto’s of video’s toe

Tik op de ronde cameraknop om foto’s te maken of houd de cameraknop ingedrukt om video’s op te nemen. Je kunt ook foto’s of video’s uit je fotogalerij selecteren door op het symbool van het fotoboek te tikken.

Stap 4: Plaats je verhaal op je openbare profiel

Als je klaar bent met het toevoegen van foto’s of video’s, tik je op de knop ‘Sturen naar’ en selecteer je ‘Mijn verhaal’. Hierdoor wordt je verhaal gepost op je openbare profiel en kunnen

Categories: Gevonden 48 Hoe Maak Je Een Prive Verhaal Op Snap

10 snapchat hacks || Flore
10 snapchat hacks || Flore

Vrienden die je Privé-verhaal kunnen bekijken, zien die Snaps gemengd met jou Mijn Verhaal. Privé-Verhalen en Mijn Verhalen worden op Android-apparaten mogelijk apart weergegeven.Snapchat introduceert een nieuwe functie genaamd ‘Gedeelde verhalen’. Feitelijk een doorontwikkeling van ‘Aangepaste verhalen’, waarmee gebruikers een verhaal kunnen maken en vervolgens vrienden kunnen uitnodigen om samen te werken aan volgende berichten.

Hoe maak je een PrivéVerhaal of Gedeeld Verhaal op Snapchat?
  1. Ga naar je profiel.
  2. Tik op ‘Nieuw privé verhaal‘ of ‘Nieuw gedeeld verhaal‘ als je er voor het eerst een voor het maken van een nieuw verhaal, of tik op ‘+ Nieuw verhaal‘ als je al een Privé– of Gedeeld Verhaal hebt.
De locatie van een vriend verbergen …
  1. Veeg naar rechts om naar het Chatscherm te gaan.
  2. Houd de naam van een vriend ingedrukt.
  3. Tik op ‘Locatie-instellingen’
  4. Inschakelen om de locatie van een vriend te verbergen.
Hoe voeg ik een Verhaal toe aan mijn openbaar profiel?
  1. Tik op je profiel onder de sectie Openbare profielen.
  2. Tik op “Een Verhaal bewaren op je profiel”
  3. Kies Snaps of foto’s uit je camerarol om toe te voegen, tik vervolgens op ‘Selecteren’
  4. Controleer je Verhaal en tik daarna op “Volgende”

Hoe Verberg Je Je Verhaal Op Snap Voor Iemand?

Hoe verberg je de locatie van een vriend op Snapchat? Om de locatie van een vriend te verbergen, volg je deze stappen:
1. Veeg naar rechts om naar het Chatscherm te gaan.
2. Houd de naam van een vriend ingedrukt.
3. Tik op ‘Locatie-instellingen’.
4. Schakel de optie ‘Inschakelen’ in om de locatie van een vriend te verbergen.

Hoe Zie Je Of Je In Iemand Zijn Prive Verhaal Zit?

Hoe kun je zien of je in het privéverhaal van iemand anders zit? Vrienden die je privéverhaal kunnen bekijken, zullen deze snaps zien, die gemengd worden met je eigen ‘Mijn Verhaal’. Het is mogelijk dat privéverhalen en ‘Mijn Verhalen’ apart worden weergegeven op Android-apparaten.

Hoe Maak Je Een Openbaar Verhaal Op Snapchat?

Hoe maak je een openbaar verhaal op Snapchat? Om een Verhaal toe te voegen aan je openbaar profiel, tik je op je profiel onder de sectie Openbare profielen. Vervolgens tik je op “Een Verhaal bewaren op je profiel”. Je kunt Snaps of foto’s uit je camerarol kiezen om toe te voegen, tik daarna op ‘Selecteren’. Controleer je Verhaal en tik daarna op “Volgende”.

Gevonden 33 hoe maak je een prive verhaal op snap

Hoe Kan Ik Een Privé Verhaal Op Snapchat Deblokkeren? - Quora
Hoe Kan Ik Een Privé Verhaal Op Snapchat Deblokkeren? – Quora
Snapchat; Privacy Instellingen Die Jij Moet Weten!
Snapchat; Privacy Instellingen Die Jij Moet Weten!
Weten Wat Het Slotje Betekent Op Snapchat - Wikihow
Weten Wat Het Slotje Betekent Op Snapchat – Wikihow
Snapchat Privacy-Instellingen | Consumentenbond
Snapchat Privacy-Instellingen | Consumentenbond
Hoe Kun Je Privé Snapchat Verhalen Plaatsen? | Freewaysocial
Hoe Kun Je Privé Snapchat Verhalen Plaatsen? | Freewaysocial
Créer Une Story Privée Snapchat - Youtube
Créer Une Story Privée Snapchat – Youtube
Weten Wat Het Slotje Betekent Op Snapchat - Wikihow
Weten Wat Het Slotje Betekent Op Snapchat – Wikihow

See more here: sayngon.com

Learn more about the topic hoe maak je een prive verhaal op snap.

See more: sayngon.com/category/voorpagina

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *